marketing_revolution

…is een full service marketing- en outsourcing bureau dat gepassioneerde kennisondernemers binnen 90 dagen naar een nieuw level van succes brengt.

Wie zijn we

Marketing Revolution BV is een full service marketing- en outsourcing bureau dat gepassioneerde kennisondernemers binnen 90 dagen naar een nieuw level van succes brengt.

Jouw inspiratie, jouw producten en diensten, datgene wat jou succesvol en onderscheidend maakt en wat wij ‘The Marketing Source Code‘ noemen, zou het enige moeten zijn waar jij je op gaat focussen.

WIJ INSPIREREN EN BEGELEIDEN

Gepassioneerde Kennisondernemers

OM EEN SUCCESVOLLE EN WINSTGEVENDE BUSINESS TE LEIDEN VANUIT DE ESSENTIE VAN HUN ZIJN.

Wat we doen

Met onze Marketing Source Code achterhalen wij wat jou succesvol en onderscheidend maak.

Samen met ons multidisciplinair team van topexperts, dat volledig gecommitteerd is aan jouw succes, brengen we jouw Marketing Source Code tot leven.

Met ons Marketing Dashboard werk je met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van marketing en Internettechnologie.

Marcel Sanders van Health Balance Group:

De 1ste maand had ik al € 195,- verdiend, de 2de maand € 1200,- en nu draai ik elke maand een stabiele omzet met online verkopen. Super blij mee! En dat naast mijn offline omzet. En ja wel hoor, het ‘mes snijdt aan twee kanten’. Mijn offline activiteiten draaien nu nog beter.

Voor wie

WIJ inspireren en begeleiden gepassioneerde kennisondernemers om een succesvolle en winstgevende business te leiden vanuit de essentie van hun zijn.

Ontdek hier meer over de kennisondernemer!

Het is ons doel om jou, als inspirerende kennisondernemer, een sterke en krachtige fundering te geven, zodat jij een podium krijgt voor jouw boodschap.

Jouw Business + Jouw verhaal

+ Onze Formule = Jouw Succes!

Jouw Succes = Ons Succes

Ons Elite Programma is een exclusief, high end jaarprogramma, waarmee we streven binnen 1,5 jaar jouw omzet te verdubbelen.

In het Elite Programma werk je samen met onze Marketing Workforce aan een nieuw level van succes. Ons Elite Programma gaat veel verder dan alle andere bedrijven, is zonder verborgen kosten en kleine lettertjes en dus volledig transparant. We hebben slechts 25 plekken per jaar beschikbaar.

Het maximale uit je business halen in de komende 12 maanden?

De 3 pijlers van onze business formule:

Marketing Source Code

Met onze Marketing Source Code achterhalen wij wat jou succesvol en onderscheidend maakt.

Marketing Workforce

Wij hebben een compleet team samengesteld dat volledig gecommitteerd is aan jouw succes.

Marketing Dashboard

Wij werken met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van marketing en ICT.