marketing_revolution

Onze ‘Workforce‘ staat voor je klaar

Wij begeleiden jou naar een nieuw level van succes!

Wij hebben een compleet team van topexperts samengesteld dat volledig gecommitteerd is aan jouw succes. Wij groeien graag met jou business mee. Jouw succes is ons succes!

Stel dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om bijkomende en tijdrovende zaken van het ondernemen, zoals strategiebepaling, online en offline marketing, branding, productontwikkeling, website, design, teksten, zoekmachine-optimalisatie enz.?

Maak kennis met ons Dreamteam

Ons team van topexperts staat klaar om jou te helpen

Sven Veenstra

CEO / Founder

Sven is Life Success Coach en Serial Entrepreneur. De afgelopen 18 jaar heeft hij zich verdiept in alles wat met persoonlijke ontwikkeling, marketing en business te maken heeft. Hij is de initiatiefnemer en eigenaar van meerdere online bedrijven en concepten. 

Sven heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 50.000 mensen getraind en gecoacht en was o.a. te zien op RTL5 en NED3. Sinds 2008 coacht en begeleidt hij ondernemers, consultants, adviseurs, auteurs, sprekers, coaches en trainers om meer uit zichzelf en hun business te halen. Sven wordt daarom vaak ‘de coach achter de coach’ genoemd.

Carlijn van de Star

SEO/SEA Media Specialist

Carlijn is een enthousiaste doorpakker, die 9 jaar geleden haar passie heeft gevonden in online marketing . Zij beschikt over een prachtcombinatie van passie voor haar vakgebied en een hoge arbeidsethos. Zij heeft reeds bij verschillende online marketingbureaus gewerkt, en aan klantzijde gezeten zoals Sanoma en Philips.

Jeshua Martina

CopyWriter

Jeshua heeft een uitgebreide achtergrond op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en online marketing. Het is zijn passie om achter de schermen te werken met het doel om conversies zo groot mogelijk te maken en hij houdt zich bezig met effectieve en innovatieve strategieën om de winst te vergroten. Het is zijn taak om het team van toegewijde experts te begeleiden om het maximale resultaat voor de klant te bereiken.

Jeshua werd deel van het Marketing Revolution Team omdat hij direct het potentieel zag; Met het juiste team, technieken en strategieën creëren ze niet alleen de gewilde marketing resultaten… ze creëren een Marketing Revolution.”

Ghio Coste

Webdesign Machine Expert

Ghio houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van onze online marketing machines (websites en online winkels) met behulp van WordPress. Ghio vindt het deel uitmaken van een dreamteam, gezamenlijke interesses en je kennis en ervaring inzetten voor het hogere doel (groei) de ultieme uitdaging. Dat houdt je scherp en zo groei je samen verder. The sky is no longer the limit!