marketing_revolution

Onze ‘Workforce‘ staat voor je klaar

Wij begeleiden jou naar een nieuw level van succes!

Wij hebben een compleet team van topexperts samengesteld dat volledig gecommitteerd is aan jouw succes. Wij groeien graag met jou business mee. Jouw succes is ons succes!

Stel dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om bijkomende en tijdrovende zaken van het ondernemen, zoals strategiebepaling, online en offline marketing, branding, productontwikkeling, website, design, teksten, zoekmachine-optimalisatie enz.?

Maak kennis met ons Dreamteam

Ons team van topexperts staat klaar om jou te helpen

Sven Veenstra

CEO / Founder

Sven is Life Success Coach en Serial Entrepreneur. De afgelopen 18 jaar heeft hij zich verdiept in alles wat met persoonlijke ontwikkeling, marketing en business te maken heeft. Hij is de initiatiefnemer en eigenaar van meerdere online bedrijven en concepten. 

Sven heeft de afgelopen 10 jaar meer dan 50.000 mensen getraind en gecoacht en was o.a. te zien op RTL5 en NED3. Sinds 2008 coacht en begeleidt hij ondernemers, consultants, adviseurs, auteurs, sprekers, coaches en trainers om meer uit zichzelf en hun business te halen. Sven wordt daarom vaak ‘de coach achter de coach’ genoemd.

Jeshua Martina

CopyWriter

Jeshua heeft een uitgebreide achtergrond op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en online marketing. Het is zijn passie om achter de schermen te werken met het doel om conversies zo groot mogelijk te maken en hij houdt zich bezig met effectieve en innovatieve strategieën om de winst te vergroten. Het is zijn taak om het team van toegewijde experts te begeleiden om het maximale resultaat voor de klant te bereiken.

Jeshua werd deel van het Marketing Revolution Team omdat hij direct het potentieel zag; Met het juiste team, technieken en strategieën creëren ze niet alleen de gewilde marketing resultaten… ze creëren een Marketing Revolution.”

Carlijn van de Star

SEO/SEA Media Specialist

Carlijn is een enthousiaste doorpakker, die 9 jaar geleden haar passie heeft gevonden in online marketing . Zij beschikt over een prachtcombinatie van passie voor haar vakgebied en een hoge arbeidsethos. Zij heeft reeds bij verschillende online marketingbureaus gewerkt, en aan klantzijde gezeten zoals Sanoma en Philips.

Ghio Coste

Webdesign Machine Expert

Ghio houdt zich bezig met het ontwerpen, bouwen en onderhouden van onze online marketing machines (websites en online winkels) met behulp van WordPress. Ghio vindt het deel uitmaken van een dreamteam, gezamenlijke interesses en je kennis en ervaring inzetten voor het hogere doel (groei) de ultieme uitdaging. Dat houdt je scherp en zo groei je samen verder. The sky is no longer the limit!

Ria Kaashoek

Nederlands Social Media Expert

In mijn werk denk ik vanuit de ondernemer en zie ik voor jouw bedrijf unieke en creatieve mogelijkheden voor meer exposure en naamsbekendheid, teneinde meer omzet/groei te genereren. Vervolgens kan ik, als geen ander, de vertaalslag maken van deze mogelijkheden naar Internetmarketing en Social Media. Mijn passie is om ondernemers succesvol te maken met behulp van Social Media en Online marketing.

Tasso Heijnen

Crowdfunding Expert

Tasso Heijnen heeft inmiddels 100-en mensen getraind en meerdere succesvolle campagnes op zijn naam staan. Daarnaast kent hij zowel de voor- (intake, formaliteiten) als achterkant (backoffice, afhandeling) van crowdfunding platformen. Een allround strateeg met specialistische kennis en ervaring in funding instrumenten als crowdfunding en fondsenwerving.

Maak kennis met ons Executieve Team

Voor onze VIP+ trajecten werken wij samen met:

Alex van Ginneken

internet entrepreneur en marketeer.

Alex is betrokken bij diverse partijen als online business consultant en participeert in o.a. MediaCT.nl, DBK.nl, Cobrowser.net & Superfood.nl. Daarnaast geeft Alex regelmatig seminars, trainingen en is hij (gast)docent op de Hanzehogeschool. Tevens is hij auteur van diverse online marketing boeken en als online business consultant persoonlijk betrokken bij vele bedrijven.

“Ik ben erg ‘hands on’ en het meest van waarde wanneer er gecreëerd en gebouwd moet worden. Het internet pionieren zit ook in mijn bloed. Ik deel graag mijn kennis en ervaring maar luister ook graag naar anderen. Ik leg regelmatig verbindingen tussen mensen en bedrijven wanneer ik zie dat het voor beide partijen waardevol is.”