Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

De Elite Mastermind komt voor jou net 'iets' te vroeg!

Dank je wel voor het invullen van de vragen. Naar aanleiding van jouw antwoorden moet ik concluderen dat de Elite Mastermind voor jou net iets te vroeg komt. Dit kan komen omdat je net bent gestart als kennisondernemer, je hebt nog geen product/dienst of jouw omzet is op moment nog te laag om onze samenwerking echt rendabel te maken.


Wees echter gerust, ik wil je graag helpen en daarom laat ik je niet met lege handen weggaan. (Tenzij je dit zelf wilt natuurlijk.) Veel van de masterclasses en trainingen die wij doen tijdens de Elite Mastermind worden opgenomen en verwerkt in wat wij 'De OndernemersKLUIS' noemen.


Deze kluis (oftewel membership) geeft jou de mogelijkheid om zelf te leren hoe je jouw onderneming opzet en succesvol kunt maken. Het is een vorm van 'DO-IT-YOURSELF' en ideaal voor de startende ondernemer.


Klik op de knop hieronder om meer info te verkrijgen over 'De OndernemersKLUIS' en als je besluit mee te doen, maak gebruik van deze TIJDELIJKE kortingscode bij het aanmelden

👉 ELITEKLUIS50 👈

Hiermee ontvang je maar liefst 50% korting op de membership. Of je nu besluit per maand of per jaar te betalen. Je ontvangt deze korting als dank voor je interesse in de Elite Mastermind. En ik hoop dat ik je in de nabije toekomst wel mag verwelkomen in de Elite Mastermind. Op jouw business succes!

Ja, ik heb interesse in de OndernemersKLUIS

© 2021 All rights reserved | Marketing Revolution BV | Postbus 508 | 1420 CA, UITHOORN | The Netherlands | KvK 63500361 te Amsterdam BTW NL855262849.B01