marketing_revolution

Wij inspireren en begeleiden

Gepassioneerde Kennisondernemers

om een succesvolle en winstgevende business te leiden vanuit de essentie van hun ZIJN.

Er zijn de afgelopen jaren meer ondernemers bijgekomen dan ooit tevoren en de nieuwe economie zal bestaan uit een grote groep ondernemers die betaald wordt voor de overdracht van hun kennis: dit noemen wij  ‘kennisondernemers‘.

De kennisondernemer gaat een belangrijk rol spelen in deze nieuwe economie, omdat de vraag naar experts elke dag zal toenemen. Overdracht van kennis is namelijk de nieuwe valuta!

Alleen ondernemers die bezield en met een stevige basis hun onderneming gaan leiden, zullen het verschil maken en tot grote hoogte stijgen.

Doe je nu zelf alles in je business, waardoor je én tijd kwijt bent én omzet verliest?

Wil je je bereik en omzet maximaliseren, maar zit je tegen een plafond aan? Ben jij een succesvolle kennisondernemer, maar werk je meer in je business dan aan je business?

Als je jezelf hierin herkent, dan besef je goed dat je in jouw groei moet investeren en dit kan de nodige stress opleveren in de vorm van kosten en keuzes over personeel, opleiding, kantoor en het inhuren van dure externen.

Je probeert allemaal ballen hoog te houden en merkt dat hierdoor de bezieling uit je business langzaam verdwijnt.

Wij begrijpen dit en nemen deze stress graag voor je weg

Wij van Marketing Revolution BV geloven dat  ondernemen anders moet en kan. Het is ons doel om jou, als inspirerende kennisondernemer, een sterke en krachtige fundering te geven, zodat jij een podium krijgt voor jouw boodschap.