marketing_revolution

Het maximale uit je business halen in de komende 12 maanden?

De 3 pijlers van onze business formule:

Marketing Source Code

Met onze Marketing Source Code achterhalen wij wat jou succesvol en onderscheidend maakt.

Marketing Workforce

Wij hebben een compleet team samengesteld dat volledig gecommitteerd is aan jouw succes.

Marketing Dashboard

Wij werken met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van marketing en ICT.

Werk met topexperts en -tools aan jouw bedrijf

Business Programma’s met IMPACT!

Door onze bewezen business formule en ons dreamteam kunnen wij jou garanderen dat je de complete investering terugverdient.

Het ELITE Programma

Ons Elite Programma is een exclusief, high end jaarprogramma, waarmee we streven binnen 1,5 jaar jouw omzet te verdubbelen. In het Elite Programma werk je samen met onze Marketing Workforce aan een nieuw level van succes.

Je betaalt ons per maand en je rekent dus af op resultaat! Hiermee nemen wij veel risico en stress bij je weg, waardoor jij je echt kunt focussen op het succes van je business.

Voor het Elite Programma hebben we slechts 25 plekken per jaar beschikbaar. Er is een wachtlijst beschikbaar.

Het VIP+ Programma!

Naast ons Elite Programma bieden wij de mogelijkheid om een partnership met ons aan te gaan in de vorm van een 100% ‘Done 4 You’ programma.

Je kunt hierbij denken aan (korte) lanceringen om je business een boost te geven of het op grote schaal inzetten van de Marketing Workforce binnen jouw bedrijf.

We participeren tijdens dit traject mogelijk voor een gedeelte in jouw business. We doen dit slechts voor 5 klanten per jaar en je investering start vanaf € 75.000,- exclusief BTW per jaar. Neem contact met ons op voor de voorwaarden om aan dit programma mee te kunnen doen.

Jouw Business + Jouw verhaal

+ Onze Formule = Jouw Succes!

De ‘Marketing Source Code’

Onze unieke Marketing Source Code creëert bezieling en focus voor jou als ondernemer en is het resultaat van diepgaande inzichten en ervaring in (Neuro) Marketing, Gedragspsychologie, Neuro Linguïstisch Programmeren en Corporate Strategy Management.

De ‘Marketing Workforce’

Wij hebben een compleet team samengesteld dat volledig gecommitteerd is aan jouw succes. Wij groeien graag met jouw business mee. Jouw succes is ons succes!

Stel dat je je geen zorgen meer hoeft te maken om bijkomende en tijdrovende zaken van het ondernemen, zoals strategiebepaling, online en offline marketing, branding, productontwikkeling, website, design, teksten, zoekmachine-optimalisatie enz.?

De ‘Marketing Dashboard’

Met ons Marketing Dashboard werk je met de nieuwste inzichten en technieken op het gebied van marketing en Internettechnologie. Marketingcampagnes die zich automatisch aanpassen aan het gedrag van jouw potentiële klant en jouw boodschap communiceren via meerdere platformen, zoals email, voice broadcasting en sms. Zo kun je zorgen dat jouw aanbod het beste aansluit bij de werkelijke behoefte.

Naast onze programma’s bouwen wij zelf aan een betere toekomst met

Onze merken, platformen en ideeën

Bekijk hieronder een aantal van onze eigen brands en business ideeën die wij hebben gecreëerd

Train Your Brain is enerzijds een kennisbron van informatie om het allerbeste uit je brein te halen en anderzijds is het een community van mensen die alles willen weten om nieuwe dingen te ontdekken op het gebied van breintraining en breinoptimalisatie.

Bij Train Your Brain leren we mensen daadwerkelijk alles uit hun brein te halen. De verschillende onderwerpen die we behandelen zijn bijvoorbeeld optimale studiemethoden, snellezenconcentratie, effectief werken, mindmappengeheugentrainingtimemanagementontspannen en nog veel meer.

De Top Trainers Academy is een business platform voor trainers, coaches, therapeuten en sprekers die hun passie en talenten willen omzetten in een succesvolle coaching- of training business.

Op het TTA business platform staan verschillende online cursussen die trainers en coaches helpen om meer klanten, meer omzet en meer vrijheid te realiseren door het toepassen van de 4 succes elementen en de 8 stappen van het TTA Business Vliegwiel.

Your APP Coach bestaat uit een team van professionals uit de online en offline marketing versterkt door collega’s die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in app development en webontwikkeling.

Wij bieden technologie om iedereen in staat te stellen zelf apps te ontwikkelen. Wij verzorgen ook cursussen waarmee je ontdekt hoe je zelf sneller een flitsende app kunt ontwerpen en publiceren. Ook leren wij je hoe je een eigen APP Business kunt starten.

De komende jaren zullen we meer merken en platformen bouwen onder eigen beheer. Doe jij mee met de revolutie?

Ben je klaar om echt te groeien?

Ontdek de kracht van ons ELITE Programma!